Over ons

21 gemeenten werken samen

Over ons

Deze website is ontwikkeld om het voor inwoners van Zuidoost-Brabant gemakkelijker te maken om informatie te vinden over energiebesparing en duurzame energie. Het is een initiatief van de 21 gemeenten in de regio Zuidoost-Brabant. De coördinatie vindt plaats vanuit de gemeente Waalre.

 

Op deze website vind je informatie over energiemaatregelen die je in je eigen woning kunt treffen. Daarbij wordt soms verwezen naar andere, landelijke websites. Ook tref je informatie aan over subsidieregelingen en initiatieven per gemeente of buurt die kunnen helpen bij het nemen van maatregelen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met  info@hoebespaarikenergie.info

Disclaimer

De gemeente Waalre verzamelt, schikt en presenteert de informatie uiterst zorgvuldig. Omdat de informatie afkomstig is van derden, kan de gemeente Waalre echter niet instaan voor de juistheid en volledigheid ervan. Gebruik van de informatie is dan ook voor eigen rekening en risico. Deze website bevat links of verwijzingen naar websites van derden. Omdat de gemeente Waalre geen invloed heeft op (de inhoud van) die websites, kan zij niet instaan voor de juistheid of volledigheid van de gepresenteerde informatie op die websites.

img-zuidoostbrabant-map
Deelnemende gemeenten